Znanec se je odločil, da bo poslovna ip telefonija novost v njegovem podjetju

Nikoli prej nisem slišala zato, da bi poslovna ip telefonija obstajala, niti kaj točno to pravzaprav pomeni. Ko sem prebirala tehnične podatke o tem in kaj vse lahko izboljša, se mi je sicer zdelo zelo smiselno, ampak če sem popolnoma iskrena, mi še zdaj ni vse najbolj razumljivo.

Kar mi je padlo v oči, je bilo zagotovo to, da naj bi se stroški precej znižali in da naj bi bila ta telefonska številka uporabna vedno in povsod. Tako na računalniku, kakor telefonu in tudi na tablici. Sicer mi je bilo vse skupaj res zelo zanimivo, ampak ker nimam delovnega mesta takšnega, kjer bi bil kaj takšnega res uporabno sem se priznam, kar precej časa izgubljala v tem kaj to pravzaprav pomeni. Vem le to, da je poslovna ip telefonija nekaj, kar bo znanec vpletel v to, da se bo komunikacija v njegovem podjetju izboljšala.

Ne dolgo nazaj sva imela malce daljši pogovor okoli poslovnih stari in mi je vsem povedal, da se je odločil, da bo poslovna ip telefonija njegova naslednja nadgradnja in da se ta nadgradnja v resnici že dogaja. Ravnokar se menda dogovarjajo s podjetjem, ki jim bo to uredilo in naj bi v prihajajočem tednu to bilo urejeno. Seveda, če se ne bodo zgodili zapleti in bo vse potekalo po načrtu, kot je za to, da se poslovna ip telefonija namesti v nekem podjetju. Pri teh tehničnih stvareh je vedno zelo velik izziv to, da gre vse po načrtu. Zlasti pri digitalnih stvareh. Tukaj se vedno najde zelo široka paleta izvoz na vseh koncih. Ampak upam, da je poslovna ip telefonija nekaj, kar bo potekalo kakor po maslu, ko se bodo stari postavljale. Ni vedno namreč tako, da gre vse skozi nešteto izzivov. In morda je vseeno poslovna ip telefonija nekaj, kjer so zelo veliko stvari že predvideli.

Znanec se je odločil, da bo poslovna ip telefonija novost v njegovem podjetju