Prijateljica mi ni verjela, da nosim zobni aparat, saj še nikoli ni slišala za Invisalign

S prijateljico se nisva videli že res dolgo časa, mislim da najmanj pol leta. Končno sva se le uskladili, dogovorili sva, da greva nekam na kosilo, ker si imava res veliko za povedati. Videla sem, da si me bolj pozorno ogleduje kot po navadi, zdelo se mi je, da je opazila, da nosim Invisalign zobni aparat. Čez nekaj časa je pogledala malo postrani in me vprašala, kaj je drugačnega na meni. Ugibala je ali sem si spremenila frizuro ali sem mogoče drugače naličena ali sem mogoče shujšala. Nasmehnila sem se in takrat je vzkliknila, da je opazila, da imam bolj ravne zobe kot sem jih imela prej.

Prijateljica mi ni verjela, da nosim zobni aparat, saj še nikoli ni slišala za Invisalign

No, sem ji rekla, pa si le opazila, da v mojih letih nosim zobni aparat. Nato me je popravila, če mislim, da sem ga nosila. Zatrdila sem ji, da ga nosim prav ta trenutek. da je to Invisalign, nevidni zobni aparat. Priznala mi je, da prvič sliši za Invisalign, zato so jo zanimale prav vse podrobnosti v zvezi z njim. Povedala sem ji:

  • da ga nosim že pol leta
  • da sploh ni boleče
  • da si ga lahko snamem, kadar si umivam zobe
  • da skoraj nihče ne ugotovi, da ga nosim…

Bila je popolnoma navdušena nad njim, rekla je, da bo Invisalign priporočila svoji hčerki, ki se vztrajno upira nošnji zobnega aparata. Prav tako ga bo svetovala sodelavki, ki se precej obremenjuje z izgledom svojih zob.

Priporočila sem ji tudi svojega ortodonta, ki je res strokoven in prijazen. Prav on mi je Invisalign prvi svetoval. Nato je prišel na vrsto najin klasičen klepet o tem kako živiva, kako so najini partnerji in otroci, kaj se nama je vse zgodilo v obdobju ko se nisva videli. Seveda sva kot po navadi tudi obujali spomine na divja študentska leta, saj sva se takrat spoznali in ostali prijateljici do danes.