Kako se lahko tečaj za skiperja še drugače uporabi?

Sedaj, ko je tečaj za skiperja že mnogo let za mano in imam tudi že zelo veliko izkušenj z vožnjami čolnov in tudi jaht, počasi razmišljam, kaj bi lahko bilo tisto, kar je več od tega. Morda mi je malce že dolgčas in potrebujem kakšno spremembo. Naj bo to napredovanje ali pa nekaj popolnoma drugega.

Lahko, da me bo celo odneslo v kakšne popolnoma drugačne vode. Edino, kar me mrda drži nazaj, je to, ker sem toliko let pozabila, da sem prišla do sem, saj mi pa ni več prav nič zanimivo. Morda ne bi bilo slabo, da bi vprašala koga, ki je tudi na tem področju doma in ima tudi tečaj za skiperja narejen. Če morda kaj ve, kaj lahko naredi nekdo, ki ima tečaj za skiperja narejen in ima toliko izkušenj, potem, se pa m naveliča tega dela. Res mi je škoda to pustiti. Lahko pa da moram samo na kakšno srednje dolgo obdobje ven iz tega, da vidim, če bom to pogrešala in se potem samo vrnem. Ko sem to pomislila na glas sem mi je v resnici takoj zdela zelo dobra ideja. Vseeno sem se pa odločila, da bom piskala še kakšno informacijo več o tem, da vidim kakšne vse možnosti imam. 

Kako se lahko tečaj za skiperja še drugače uporabi?

Predvsem me zanima, kje se lahko tečaj za skiperja oziroma vse znanje in izkušnje še uporabi. Ta trenutek bolj poznam turističen del tega imam pa vseeno občutek, da bi lahko bila še kakšna druga možnost in ideja povezana s tem znanjem. Res mi pa prav nič ne pade na pamet. Po nekaj dnevih razmišljanja, ko sem se končno določila za to, mi verjetno tudi zelo težko bi. Zlasti, ker nisem bila niti enkrat na spletu, da bi vsak male tam pobrskala, za kakšno idejo. Vem samo to, kar sem delala sedaj in mi je tečaj za skiperja koristil samo za to.