Elektronski kUriRčeK obvešča o dogajanjih iz mladinske RKC "scene" ter izhaja 1 - 3 x mesečno, ko se v njegovem predalu nabere dovolj novic. Vesti iz e-kUriRčKa so objavljene tudi v napovedniku dogodkov na www.mladi.net in na MIC-ovi spletni strani.

Če želiš biti obveščen o programih in dejavnostih za mlade, ki jih pripravljajo ustanove in ljudje s krščanskega mladinskega sveta (mladinski centri, zavodi, skupine, pevski zbori, društva, verske skupnosti in gibanja, klubi in združenja mladih, duhovna središča in centri, redovne ustanove, idr.), se prijavi na prejemanje.

E-kUriRčeK nudi brezplačno informacijo in promocijo vsem, ki pripravljajo programe odprtega tipa za mlade. V njem je lahko objavljena tudi tvoja vest, če le sodi v predstavljen vsebinski okvir. Obvestila, ki vam jih v njem BREZPLAČNO objavimo, nam pošljite na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

V e-Kurirčku lahko tudi oglašujete: cena enkratne objave tekstovnega oglasa do 500 znakov je 10 EUR, do 1000 znakov pa 15 EUR.